tisdag 24 november 2009

TV: Fetchock i nya Robinsson

Lite sent detta, men missade Robinsson i helgen och spanade in det via TV4play nyligen och såg att den nya versionen hade drabbats av värsta fetchocken. I alla fall i det manliga laget, kvinnorna är fortfarande skelett. Att ha lagen uppdelade i manligt och kvinnligt var också intressant att se och självklart fick man alla fördommar om kvinnor i grupp bekräftade. Det svors, gnälldes och tjafsades och kom det någon med minsta erfarnhet tystades hon ner snabbt. Männen däremot började jobba direkt och när lägret var klart började det paktas. Precis som det ska i Robinsson.

Trodde inte tjejlaget skulle ha någon chans mot killaget men glömde bort att designen av tävlingarna är avgörande här med tanke på fetchocken i killgänget. Första tävlingen blir en plankaffär och då vann såklart skelettjejerna överlägset. Killarna hade ju deltagare som tog upp hela plankan och mer därtill, märktes att det blev sur stämning och snea blickar omgående. Killarna får nog passa sig så det inte blir två läger i laget direkt. När det gäller framtiden för serien är det inte helt lätt att sia om den. Tidigare säsonger har visat att det sociala spelet är mycket viktigare än man först kan tro, att vara doldis kommer man långt på. Skelettjejerna kan vara starka nu, men vad händer när hungern börjar sätta in? Inte direkt någon drömsemester med trerätters varje dag Robinsson inte. Där kan killaget ha en fördel som är mer spridda i sin fysik om man säger så.

Till sist kan man bara konstatera att Paolo Roberto gjorde sitt jobb riktigt bra, hoppas han får stanna även nästa säsong, killen kan det här med TV.

Källa: TV4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar